Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

Östra Torps GIF

Referat: Näsets FF - Östra Torps GIF

Näsets FF 0-1 Östra Torp (0-1)
0-1 Martin Jönsson 82 min

Seger i genrepet borta mot Näsets FF. Matchen mot Näset var väl ingen av våra bättre matcher för säsongen men vi skapade mängder av chanser och vi lyckades hålla nollan igen. Under matchens inledande minut har Anders Nilsson två gyllene tillfällen att spräcka nollan men misslyckas tyvärr. Torp tar sig fram gång på gång med fina kombinationer under de inledande 10 minuterna. Det enda som fattas är målen. Men sen tar Näset över för en stund utan att lyckas skapa de riktigt vassa målchanserna. I den 15:e minuten linkar Andreas Palmqvist av med en sträckning i låret och in kommer Kent Larsson. I den 22:a minuten spelas Kristoffer Ekström fri av Philip Marklund men Kristoffers avslut går rakt på målvakten. I den 36:e minuten är det Anders Nilssons tur att fri men hans avslut går över. Torp skapar många chanser under första halvlek men det står 0-0 i paus. Gräsplanen var rätt så vattensjuk och sög rätt så bra på krafterna. I den 62:a minuten har Mattias Jönsson en nick från nära håll som dessvärre går mitt på målvakten. I den 68:e minuten har Philip Marklund och Anders Nilsson var en jättechans att göra mål men det vill sig inte. Mellan den 68:e och den 71:a minuten byts Frank Brobeck, Philip Marklund och Daniel Lagerborg ut medan Victor Larsson, Joakim Vedmar och Emil Andersson kommer in. I den 71:a minuten får Martin Jönsson på ett bra markskott som tyvärr går precis utanför. I den 73:e minuten gör Anders Ohlsson en fenomenal räddning på ett friläge. I den 82:a minuten får Östra Torp frispark tätt utanför Näsets straffområde sedan en Näsetspelare fått bollen på handen. Martin Jönsson stegar fram och smeker bollen över muren in i mål fram till 0-1 ledning för Torp. Matchen slutar med en skön 1-0 seger. Premiärmatchen mot Västra Ingelstad hemma spelas lördagen den 19:e april klockan 14:00. Be there...